Wereld's lichtste loopkrukken-Draag niet meer gewicht in dagelijksleven.
 de lichtste kruk van de toekomst is bij ons verkrijgbaar ! 
Loopkrukken van INDESmed zijn het meest geavanceerd
in  ergonomie, afstelling, lichtgewicht en veerkracht.
(Ze veroorzaken geen tendinitis)

Traploze fijnafstelling, ergonomische handgrepen en gepatenteerd ontwerp maken een perfecte, natuurlijke lichaamsaanpassing mogelijk en vermijden zo pijn in gewrichten, schouders of rug.

De lichtste elleboog krukken ter wereld zijn gemaakt van carbon.

Elleboogkrukken worden ook wel onderarmkrukken genoemd. De kruk heeft namelijk een steun voor de onderarm.

De carbon kruk zijn van hogere kwaliteit dan elk ander type elleboog kruk. Koolstofvezel zijn licht in gewicht , super sterk en schokabsorptie bij elke stap.

De aluminium krukken van vliegtuigen hebben dezelfde unieke, ergonomische eigenschappen als de carbon onderarm krukken en zijn verkrijgbaar in vier moderne, vrolijke kleuren

Unterarmgehstütze aus Flugzeug-Aluminium - perfekte stufenlose Feineinstellung

EENVOUDIGE MONTAGE - EENVOUDIGE AANPASSING - CONTINU AANPASBAAR


De INDESmed aluminium loopkrukken bestaan ​​uit vier delen: steunbuis van vliegtuigaluminium, ergonomische handgreep, armmanchet en capsules.

De vier onderdelen zijn eenvoudig te monteren door het handvat en de armmanchet langs de steunbuis te schuiven en de capsules aan het uiteinde te schuiven.
Het handvat en de armmanchet zijn tot op de millimeter nauwkeurig af te stellen doordat deze componenten omhoog of omlaag worden geduwd. Op deze manier kunnen de onderarm krukken perfect worden aangepast aan elke anatomie.

Conventionele loopkrukken zijn ook in hoogte verstelbaar, maar met een gatenstelsel dat slechts geleidelijk kan worden aangepast. 

Met de nieuwe opvouwbare armmanchet heb je je handen vrij en komt de kruk vast te zitten op de arm.

De nieuwe hangende armmanchet heeft twee posities: open en gesloten, afhankelijk van hoe je het wilt. Tijdens het lopen raden we zeker aan om de armklem open en dicht te dragen als je de onderarmkrukken wilt vasthouden.

© 2014 - 2024 Wandelstok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel