Navigatie

Outdoor & Jachtstokken

Van plan een lange wandeltocht te maken, met een wortelknop stok loopt het veel makkelijker.

Deze wandelstokken zijn gemaakt van geselecteerd natuurlijk hout van verschillende lengte en dikte.
Elk stuk is uniek en altijd goed voor een stijlbepalende verrassing - van de wandelstok.  Een kwestie van vakmanschap bij de productie van robuuste en solide speciale jachtstokken. De met liefde gemaakte stokken met echte hersthoornvork of de jachtstokken "Praktus" en "Pirschsitz" zijn zeer bekend en worden veel gebruikt door jagers vanwege hun robuustheid en traditionele stijl.

per pagina
 • Wortelknop Ziegenhaimer
  Wortelknop Ziegenhaimer

  Kastanje wandelstok met de hand gefreesd, gepolijst wortel knop, gevlamd en tweemaal dubbel gedraaid Kornel Ziegenhainer ontwerp en satijn afwerking. Met lederen band en nikkel bergstokpunt, lengte 94 - 105 cm. Bij bestelling de…

  € 54,95
 • Esche wortelstok
  Esche wortelstok

  Esche wortelstok, speciale handgemaakte knoest gemaakt uit de knop van de wortel, met lederen riem. Met vernikkelde metalen punt. Bij bestelling de gewenste lengte vermelden.

  Technische details.

  ■ Lengte 95 -105 cm

  ■…

  € 54,95
 • Hazelaar wandelstok
  Hazelaar wandelstok

  Hazelwortelstok speciale handgemaakte knoest uit de knop van de wortel, met leren riem, zijdemat gelakt. Met vernikkelde metalen punt. Bij bestelling de gewenste lengte vermelden.

  Technische details.

  ■ Lengte 95 -105 cm

  ■…

  € 54,95
 • Tame kastanje wortelstok
  Tame kastanje wortelstok

  Tamme kastanje wortelstok, handgemaakte knop van de wortel, met Hubertus stok en leren riem, olijfgroen gebeitst en gesatineerd. Met Combi-Spike. Bij bestelling de gewenste lengte vermelden.

  Technische details.

  ■ Lengte 90 -…

  € 43,95
 • Appel wandelstok met knoest
  Appel wandelstok met knoest

  Wandelstok van Appelhout, een zeldzame houtsoort, speciale handgemaakte knop van de knoest gemaakt uit de wortel, met lederen riem, semi-glanzend gelakt. Met vernikkelde puntige ring. Bij bestelling de gewenste lengte…

  € 64,95
 • Zwartdoorn wandelstok met knoest
  Zwartdoorn wandelstok met knoest

  Wandelstok van het zeldzame hout van de zwartdoorn, de knoest is speciaal met de hand vervaardigd uit de wortel, met leren riem, semi-glanzend gelakt. Met vernikkelde metalen punt. Bij bestelling de gewenste lengte…

  € 74,95
 • Tamme kastanje wortelstok
  Tamme kastanje wortelstok

  Tamme kastanje wortelstok, handgemaakte knop van de wortel, met lederen riemen, bruin gekleurd en geverfd satijnen afwerking. Met Combi-Spike. Bij bestelling de gewenste lengte vermelden.

  Technische details.

  ■ Lengte 95 -105…

  € 45,95
 • Tamme kastanje wortelstok gevlamd
  Tamme kastanje wortelstok gevlamd

  Tamme kastanje wortelstok, met de hand gemaakte knop van de wortel, met lederen riem, middellange gevlamd en satijnen afwerking. Met vernikkelde puntige ring. Bij bestelling de gewenste lengte vermelden.

  € 45,95
 • Eiken wortel rondhaak
  Eiken wortel rondhaak

  Van zijn eigen plantage geoogste en handgemaakte wandelstok gemaakt van echt eiken met haakse greep, gebogen in een speciaal proces, gevlamd en beschilderd satijnen afwerking. Met vernikkelde puntige ring.

  Technische…

  € 69,95
 • Rondhaak Ziegenhainer
  Rondhaak Ziegenhainer

  Handgemaakte wandelstok van kastanjehout met rondehaak handgreep, geselecteerd hout, handgemaakt met dubbele spiraal, donkere gevlamde en geverfde satijnen afwerking. Met vernikkelde puntige ring.

  Technische details.

  ■ Lengte…

  € 49,95
 • Rondhaak van kastanje hout
  Rondhaak van kastanje hout

  Wandelstok gemaakt van zachte kastanjebruine kastanje met rondhaak handgreep, speciaal bewerkt in kweekhout met veel noesten, gevlamd en geverfd satijn. Met vernikkelde puntige ring.

  Technische details.

  ■ Lengte 88 -94 cm

  ■…

  € 42,95
 • Wortelknop Hazel
  Wortelknop Hazel

  Echte hazelaar stok met de hand gefreesd, gepolijst wortel knop, satijnen afwerking. Met draagriem is gemaakt van echt leer en vernikkelde bergstokpunt. Lengte 94 cm -105cm. Bij bestelling de gewenste lengte vermelden. Standaard…

  € 54,95
per pagina
© 2014 - 2018 WANDELSTOK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel