HOE BELANGRIJK IS HET OM ONZE LOOPKRUKKEN PRECIES AAN TE PASSEN?

Het is uiterst belangrijk om onze orthopedische carbon- of vliegtuig aluminium loopkrukken te kunnen verfijnen in afstelling.
INDESmed krukken kunnen nauwkeurig worden ingesteld. Dit stelt ons in staat om de meest geschikte houding te garanderen en pijn in de rug, schouders, pols en handpalm te voorkomen.
Binnen elke maat heeft u een reeks aanpassingen van zowel het armmanchet of handgreep,  van de kruk.

INDESmed: our story

INDESmed loopkrukken, maken een onafhankelijke aanpassing van deze twee elementen (armmanchet of handgreep ) met een millimeter precisie mogelijk, zodat de gebruiker een hulpmiddel krijgt voor zijn mobiliteit die precies past bij zijn behoefte aan ondersteuning in de meest natuurlijke looppositie mogelijk maakt.

KOSTEN LOOPKRUKKEN :  WAT IS DE PRIJS VAN HET NIET HEBBEN VAN ONGEMAK BIJ HET GEBRUIK VAN LOOPKRUKKEN?

Wat waardeert u als u een product koopt, de prijs of de kwaliteit ervan?
Dit is precies dezelfde vraag die u zich moet stellen wanneer
u het gebruik van de loopkrukken evalueert. Laten we niets zeggen als die loopkrukken een essentiële hulp zijn in je dagelijks leven voor een langere of onbepaalde periode.
De aankoopbeslissing moet gebaseerd zijn op objectieve en technische gegevens om de beste prijs-kwaliteitverhouding vast te stellen bij het selecteren van een of ander te kopen product.
Het geval van de loopkrukken, een noodzakelijk hulpmiddel voor hun mobiliteit, hun persoonlijke autonomie en hun veiligheid is niet anders..
INDESmed loopkrukken voorkomt tendinitis, pijn in de handpalmen, schouders en
rug. 


'S WERELDS LICHTSTE ORTHOPEDISCHE LOOPKRUKKEN IN KOOLSTOFVEZEL DIE TENDINITIS VOORKOMEN

's Werelds lichtste krukken wegen slechts 220 gram per stuk; vervaardigd met een 100% koolstofvezelstructuur die de specifieke weerstand aanzienlijk verhoogt, in vergelijking met de soorten standaard aluminium krukken of met staal versterkte.
Kruk van elegant design, in de voorhoede van orthopedische innovatie, gemaakt met state-of-the-art materialen, waarmee u ook een aangepaste kruk kunt hebben die de kleur van de siliconenvulling van het handgreep kunt veranderen : oranje, paars, zwart en grijs.
Het unieke gebogen en ovale ontwerp zorgt voor een perfecte anatomische regulatie en aanpassing. de plaatsing van de handgreep verbetert het ontwerp en voorkomt vervelende geluiden van conventionele bevestigingssystemen.  Ook het exclusieve, ontwerp van de handgreep verhoogt het comfort van de gebruiker en vermijdt de problemen van conventionele krukken: -
Behoudt de natuurlijke positie van de pols, waardoor de pijnen die worden veroorzaakt door de medium en radiale zenuwen worden geëlimineerd.
- Beter verdeelt de lichaamsdruk op de palm van de hand, waardoor pijn wordt geëlimineerd.
- Verbetert de positie van de duim, vermindert of elimineert
het verschijnen van hardheid bij langdurig gebruik van krukken.
- De ovale vorm: zorgt voor een perfecte regulatie en anatomische aanpassing.
- Het nylon-66 en TPU (een nieuw materiaal dat we formuleren met de naam GUMmed) van hoge wrijvingscoëfficiënt: het verhoogt de veiligheid van de gebruiker terwijl het gewicht wordt verlicht.
U kunt nu de krukken van de toekomst kopen!
Koop uw unieke INDESmed design kruk.

LOOPKRUKKEN ZONDER TENDINITIS: GEGARANDEERD! EN EEN MILLIMETER PRECISIE-AANPASSING


Omdat in de prijs van krukken gegarandeerd is dat tendinitis niet zal verschijnen,
hebben we een gebogen kruk van ovaal gedeelte ontworpen en gepatenteerd, die afhankelijk van de hoogte van de gebruiker de pols in een neutrale positie houdt, met een innovatieve hypoallergene siliconencoating op het handvat die u kunt veranderen wanneer u maar wilt.
We kunnen u verzekeren dat uw handen geen pijn zullen doen of dat u tendinitis zult krijgen terwijl u herstelt.
Maar daarnaast hebben onze koolstofkrukken een voordeel dat is afgeleid
van een intrinsieke eigenschap van koolstofvezel. Elke keer als de kruk de grond raakt, wordt energie geproduceerd in de vorm van een impactgolf die langs onze arm naar de schouders loopt. In de schouders wordt die golf verdund over de lengte en breedte van de rug.
Dit veroorzaakt meer ongemak in de schouders en rug. Welnu, wanneer de intensiteit van deze golven, die worden geabsorbeerd door koolstof, wordt geneutraliseerd, verbetert dit de mate van comfort tijdens het gebruik. Als u een continue gebruiker van krukken bent, aarzel dan niet. We raden koolstofvezel aan. Het zal uw kwaliteit van leven verbeteren.


MILLIMETERPRECISIE IN ELKE MAAT OP EEN AANGEPASTE MANIER AANPASSEN

Vergeet niet dat bovendien alle maten eenvoudig kunnen worden geregeld door armmanchet en handgreep langs de kromming van de kruk te bewegen.
In tegenstelling tot de aanpassing in conventionele krukken, zijn we er in INDESmed in geslaagd om een millimeteraanpassing te maken op basis van de precieze anatomische behoefte
van elke gebruiker, bijvoorbeeld afhankelijk van de lengte van hun precieze ledematen, om de exacte aanpassing te bereiken
Een millimeter is veel in vergelijking met een of meerdere centimeters die wordt gehandhaafd als een mogelijkheid om het handvat of de manchet op de traditionele kruk aan te passen. De juiste positionering van de armen en schouders bij het regelen van de hoogte van de handgrepen van de krukken, heeft een duidelijke weerspiegeling in het comfort dat uw rug bereikt.

how-to-walk-with-crutches.jpg

DE MEEST ELEGANTE EN STILLE KRUKKEN TER WERELD
De koolstofvezel afwerking van INDESmed krukken geven ze een chick touch van onderscheid en discrete elegantie. Het gebogen ovale sectieontwerp verschilt van andere hulpmiddelen uit het verleden...
Dankzij het feit dat de stok of buis van onze krukken uit één stuk is, aan zijn esthetische elegantie, kunnen we zijn "elegantie" toevoegen tijdens het lopen, omdat ze niet klinken zoals het gebeurde met die traditionele krukken waarvan de aanpassing werd gemaakt met een drukknop in de cilindrische buis van zijn structuur.
Genoeg om met dat onaangename metalen geluid "clac-clac" aan te kondigen
dat een kruk door een gang of kamer nadert!.

OPEN OF KLAPBARE ARMMANCHET  VOOR ONZE LOOPKRUKKEN: U KIEST

Ontdek hoe eenvoudig het is om de hoogte van de armmanchet de kruk te regelen. Het is mogelijk om dit, in tegenstelling tot conventionele krukken, nauwkeurig te doen.
Op deze manier kunt u het gevoel van veiligheid
vergroten en tegelijkertijd meer stabiliteit en comfort bereiken tijdens het lopen. Deze optie verhoogt de uiteindelijke prijs van krukken op uw bestelling niet.
De INDESmed koolstofvezel loopkruk is verkrijgbaar met de volledig open of de nieuwe klapbare gesloten/open manchet.
De klapbare open/gesloten manchet maakt het mogelijk om uw handen vrij te maken, bijvoorbeeld bij het openen van een deur, zonder de kruk te verliezen.

Onze loopkrukken zijn extreem licht van gewicht, er is geen inspanning nodig om uw arm op te tillen met een hangende kruk.


 

© 2014 - 2024 Wandelstok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel