Over ons

 

 

 

Waarom kopen bij wandelstok-wandelstokken.nl 

 Wij hebben voor u een wandelstok van moderne tot klassiek, wandelstok voor dagelijks gebruik en wandelstokken voor speciale gelegenheden die past bij uw stijl en uitstraling.  Levertijden. Doordat wij een grote collectie wandelstokken op voorraad zijn kunnen wij u de wandelstok uit voorraad leveren. Mocht deze niet opvoorraad zijn dan is de gemiddelde levertijd ongeveer 2 tot 4 werkdagen. Wij doen ons best u zo goed mogelijk over de levertijd van de wandelstok te informeren.

Omdat onze producten kwalitatief hoogstaand zijn en wij kiezen voor de beste leverancier van wandelstokken, de grootste in Europa met meer dan 150 jaar vakmanschap en ervaring. Door de keuze van de beste materialen en verwerking heeft u een wandelstok waar u langere tijd meer vooruit kunt. In onze shop vindt u de grootste collectie wandelstokken zowel voor Dames en Heren en zijn er voldoende keuze mogelijkheden

Wij volgen de nieuwste innovaties en trends daarom zijn er altijd de nieuwste producten. Daarbij letten wij op kwalititeit, veiligheid en gebruikersgemak. Door de veranderende zorgvraag en de veranderingen in de zorgmarkt zorgen er voor dat u zelf meer en meer verantwoordelijk wordt voor de aanschaf van hulpmiddelen. Ook op een mobiel hulpmiddel als een wandelstok zal het geen uitzondering zijn. 

Wij zijn ook importeur de  Zweedse RollerMate èènhand loopkruk. Deze loopkruk - rollator is innovatie,  deze kunnen wij altijd uit voorraad leveren tegen een zeer gunstige prijs.


wandelstok-wandelstokken.nl is de webshop van NewPart innovative productsi

Hammerweg 21 7681 EH Vroomshoop Nederland Tel: + 31(0)546-642398 E-mail : info@newpart.nl

Wij zijn ingeschreven bij de K.V.K. te Enschede onder nummer: 08159810 B.T.W. nummer: NL.087.170.772.B01 Rekeningnummer: NL87 Rabo 0138 3679 22  t.n.v. NewPart

 

 

© 2014 - 2020 WANDELSTOK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel