Deze heeft een extra brede handgreep. Het kenmerkt van deze handgreep is  doordat het breder is dan een normale Derby handgreep, uw hand daardoor nog meer grip heeft. 

Het is ook geschikt voor grotere handen en is bijzonder comfortabel voor de rechter- en linkerhand.
In tegenstelling tot de anatomische handgreep, die slechts met één hand (links of rechts) kan worden gedragen, kan de ergonomische handgreep aan beide zijden worden gedragen. Het past zowel in de linker- als in de rechterhand, waardoor het een flexibel model is dat toch rekening houdt met ergonomie. De ergonomisch gevormde handgreep ondersteunt de natuurlijke lichaamshouding bij het lopen met een wandelstok en beschermt bijvoorbeeld de polsen doordat de belasting optimaal wordt verdeeld.

 Dit maakt ze nog comfortabeler om te dragen, wat vooral handig is voor grote handen. Dankzij de extra brede rugleuning biedt de ergonomische derbygreep een bijzonder hoog comfort - ideaal voor wandelstokken die dagelijks als loophulpmiddel worden gebruikt!

De ergonomische Derby handgreep past zich perfect aan de hand aan, geeft een veilig gevoel door de pasvorm in de handpalm en draagt ​​zo bij aan een betere grip en meer veiligheid. Het is daarom de perfecte gripvorm voor wandelstokken voor mensen met afnemende kracht en afnemende loopzekerheid.
Wij hebben een grote keuze aan wandelstokken met ergonomische handgrepen.

Een ergonomische wandelstok heeft veel gezichten, maar meestal is hij versierd met een ergonomisch gevormde derby-handgreep. Deze is vaak gemaakt van stevig giethars, maar ook modellen van massief hout zijn te koop.
Een softgrip-coating op het oppervlak zorgt ervoor dat hij nog beter in de hand ligt dan bij ergonomische handsteunen al het geval is.
Handgepolijste houten handgrepen met gemakkelijk herkenbare nerf zijn ook beschikbaar. In onze webshop vind je een grote variatie aan varianten voor dames en heren, die je kunt afstemmen op jouw wensen en voorkeuren.
Of het nu gaat om een ​​klassieke stok of een opvouwbare opvouwbare stok, als een elegant model in zwart of als een bijzonder exclusief metgezel in de vorm van een zilveren stok - de bij ons verkrijgbare ergonomische wandelstokken hebben voor iedereen een passend design! 

Sorteer op
  • L-Derby Hickory
    L-Derby Hickory

    DEZE L-DERBY HICKORY IS HANDGEMAAKT EN VORMT EEN AANVULLING OP DE ONZE SUCCESVOLLE KOSTBARE HOUTLIJN. HICKORY IS EEN HOUTSOORT DIE BEHOORT TOT DE WALNOTENFAMILIE EN AFKOMSTIG IS UIT NOORD-AMERIKA. HET WORDT GEKENMERKT DOOR EEN…

    € 119,95
© 2014 - 2024 Wandelstok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel