Accessoires voor wandelstokken

Breed scala aan hoogwaardige en professionele accessoires.   Perfecte pasvorm van hoge kwaliteit.

Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige en professionele accessoires. Deze "originele onderdelen" zijn nauwkeurig en van de hoogste kwaliteit. Een lange levensduur, veiligheid, stabiliteit en stevigheid hebben de hoogste prioriteit. Het assortiment accessoires strekt zich uit van een breed scala aan rubberen doppen. 

Doppen zijn een onmisbaar onderdeel bij het gebruik van wandelstokken. De rubber dop  zijn bevestigd aan het uiteinde. Zonder dop is het lopen met een wandelstok risicovol omdat de kans op vallen dan groter wordt, dit met alle gevolgen van dien. Tevens dempen de dop trillingen en geluid de wandelstok bij het lopen en bied veel extra voordelen. Onder anderen  extra grip en het zorgt voor extra ondersteuning. Hierdoor verkleint u de kans op uitglijden op bijvoorbeeld een gladde vloer.

Bij het intensief gebruiken van de wandelstok treed er slijtage op aan de doppen. De dop vervangen is dan verstandig. Dit verkleint de kans op ongevallen.
De doppen zijn verkrijgbaar in verschillende en maten en soorten. Bij ons kunt u altijd een geschikte dop vinden. 


Loop niet te lang door  met een rubber dop die versleten is, vervang deze op tijd. Een nieuwe rubber dop is essentieel voor uw wandelstok en de grip die u nodig heeft bij het lopen. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2014 - 2021 WANDELSTOK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel