Navigatie

Rondhaak

Rondhaak wandelstok is met de klassieke handgreep deze biedt wat minder houvast dan een stok met de Derby of Fritz handgreep. De rondhaak wandelstok zijn toch zeer populair omdat de vorm van de stok een natuurlijke vering geeft en de stok makkelijk opgehangen kan worden aan de haak.

Wandelstok nieuws.

 • Heren rondhaak Acacia
  Heren rondhaak Acacia

  Een mooi eleganten houten stok, gemaakt uit één stuk van geselecteerd acaciahout. Het hout is donker gevlamt en afgewerkt met een zijdenglans lak. De stok is voorzien van 2 chromen ringetjes en op het eind voorzien van een…

  € 49,95
 • Heren rondhaken Jambis
  Heren rondhaken Jambis

  Stevige stok uit een stuk gebogen uit geselecteerde Engels kastanjehout. Gevlamde en met en zijdenglans afgelakt. Aan het eind van de greep zijn decoraties in de stok gevreesd.

  Technische details.

  ■ De wandelstok is geschikt…

  € 64,95
 • Heren kastanje peperrood
  Heren kastanje peperrood

  Stabiele stok uit één stuk, gebogen van geselecteerd Engels kastanjehout. Gevlamd peperrood, en zijdenglans afgelakt. Aan het eind van de greep zijn decoraties in de stok gevreesd.

  Technische details.

  ■ Met aangehechte…

  € 44,95
 • Heren rondhaak acacia
  Heren rondhaak acacia

  Stabiele stok uit één stuk, glad en zonder versiering, gebogen van geselecteerd acaciahout. Gevlamd, en zijdenglans afgelakt.

  Technische details.

  ■ De lengte is 94 cm, voorzien aan het eind van een rubberen antislip…

  € 44,95
 • Soft handgreep
  Soft handgreep

  Classic handgreep in modern design, gemaakt van hoge kwaliteit, met fluweelzachte zwarte zachte coating. Cherry gekleurd, gelakt satijn steel van beukenhout . Met messing ring, onderzijde slank rubber dop.

  Technische…

  € 54,95
 • Rondhaak kersen
  Rondhaak kersen

  Mooie elegante wandelstok gemaakt van kersenhout met een ronde handgreep. Het stok is gemaakt uit één stuk hout, dit maakt deze uitermate stabiel. Wandelstok is glans gepolitoerd en afgelakt .

  Technische details.

  ■ Geschikt…

  € 69,95
 • Rondhaak Hickory
  Rondhaak Hickory

  Zeer stabiele wandelstok uit een stuk gemaakt van Hickory hout. Speciaal glans gepolitoerd met rubberen dop.

  Technische details.

  ■ Geschikt voor personen tot 150 kg.
  ■ Gewicht 380 gram.
  ■ Lengte 94 cm.■ Accesoires stok…

  € 69,95
 • Rondhaak ruster
  Rondhaak ruster

  Elegant, met de hand gemaakt rondhaak van van iepenhout mooi gevlamd en afgewerkt met een speciale glans polish. Met rubberen dop.

  Technische details.

  ■ Geschikt voor personen tot 100 kg.
  ■ Gewicht 350 gram.
  ■ Lengte 94…

  € 69,95
 • Rondhaak noten
  Rondhaak noten

  Elegante, handgemaakte rondhaak stok gemaakt van exclusief Amerikaans notenhout. Gemaakt uit één stuk in een speciaal buigproces. Met een unieke "neussnede", geolied en afgewerkt met een speciale glanslak. Met rubberen…

  € 69,95
 • Kastanje Heren Rondhaak
  Kastanje Heren Rondhaak

  Stevige, handgemaakte wandelstok van kastanje met ronde haakhandgreep. Geselecteerd hout van eigen plantage met weinig of geen takken. Bruin gebeitste en geverfde satijnen afwerking. Met vernikkelde puntige ring. Bij bestelling de…

  € 27,50
© 2014 - 2018 WANDELSTOK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel