Navigatie

Outdoor & Jachtstokken

Van plan een lange wandeltocht te maken, de ideale metgezel met wortelknop handstok  loopt het veel makkelijker.  

Deze wandelstokken zijn gemaakt van geselecteerd natuurlijk hout van verschillende lengte en dikte.
Elk stuk is uniek en altijd goed voor een stijlbepalende verrassing - van de handstok.  De Knoest is handgemaakt uit de wortel van de stok.  Een kwestie van vakmanschap bij de productie van robuuste en solide speciale jachtstokken. De met liefde gemaakte stokken met echte hersthoornvork of de jachtstokken "Praktus" en "Pirschsitz" zijn zeer bekend en worden veel gebruikt door jagers vanwege hun robuustheid en traditionele stijl.

Sorteer op
per pagina
 • Country Dery Hazelaar
  Country Dery Hazelaar

  Deze bredere handgreep is geplaatst op een natuurlijk gegroeid tak van schorsbestendig en natuurlijk hazelaarhout met een zijdeachtige matte afwerking.

  € 54,95
 • Country Dery Essenhout
  Country Dery Essenhout

  De handgreep is geplaatst op een steel van schorsbestendig en natuurlijk essenhout met een zijdeachtige matte afwerking.

  € 54,95
 • Country Dery Morellen Kersenhout
  Country Dery Morellen Kersenhout

  Elk stuk is uniek in deze PREMIUM-wandelstok in een rustieke look. Het elegant gebogen en ergonomisch gevormde L-DERBY handgreep is gemaakt van lokaal beukenhout in bruin en medium gevlamd, is geschikt voor beide zijden van de…

  € 54,95
 • Country Dery Kastanje
  Country Dery Kastanje

  Elk stuk is uniek in deze PREMIUM-wandelstok in een rustieke look. Het elegant gebogen en ergonomisch gevormde L-DERBY handgreep, gemaakt van lokaal beukenhout in bruin en medium gevlamd, is geschikt voor beide zijden van de hand,…

  € 54,95
Sorteer op
per pagina
© 2014 - 2019 WANDELSTOK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel