Ergonomische onderarm- kruk INDESmed

Artikelnummer: indes 50094
Artikel 1 van 10
€ 79,95

LEVERTIJD 2 - 5 WERKDAGEN
 

Gekleurde krukken in geanodiseerd vliegtuig aluminium
Krücken ohne Belastung mit ergonomischem Griff -klappbare-Armschelle
Inclusief met KLAPBARE ARM-MANCHET

EENVOUDIG TE MONTEREN - EENVOUDIG AAN TE PASSEN - ONEINDIG AAN TE PASSEN

KRUKKEN ZONDER BELASTING - UNIEK ONTWERP EN ERGONOMIE ZORGEN VOOR EEN PERFECTE BELASTINGSVERDELING

Bent u op zoek naar een lichte loophulp / krukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Deze stijlvolle en elegante kruk is met slechts 400 g/stuk het "lichtgewicht" onder de loophulpmiddelen.  
Dankzij de in hoogte verstelbare handgrepen en armboeien kunnen de krukken perfect worden aangepast aan de anatomie van het lichaam.  
De ergonomisch gevormde handgrepen bieden meer comfort en voorkomen bekende problemen zoals drukpijn of gewrichtsproblemen.  
De pols wordt in zijn natuurlijke positie gehouden door een comfortabele siliconencoating op de handgrepen. De duimpositie is ook natuurlijker, waardoor de spanning en belasting van de hand bij langdurig gebruik wordt verminderd. In tegenstelling tot standaard aluminium krukken, bestaat deze  uit slechts 4 componenten:  
 
De zogenaamde steunbuis van vliegtuig aluminium, ergonomisch gevormde handgreep met siliconen coating, armboeien en rubberen capsule. Deze 4 delen zijn eenvoudig te monteren door simpelweg de handgreep, armmanchet en rubberen dop over de buis te schuiven. Met behulp van de meegeleverde inbussleutel worden de armmanchet en het handvat vervolgens op de juiste plaats op de buis bevestigd.  
Doordat de steunbuis geen boorgaten heeft voor hoogteverstelling, kunnen zowel de handgrepen als de armboeien tot op de millimeter nauwkeurig worden afgesteld.  
Zo kan deze kruk individueel worden aangepast aan elke anatomie. Bovendien zijn er dankzij de gebruikte bevestigingsmethode geen geluiden zoals klikken of rammelen tijdens het gebruik. Bovendien is er bij langdurig gebruik van de krukken geen risico dat de boorgaten voor de hoogteverstelling na verloop van tijd gaan doorbuigen of verslijten.  
Dankzij het ontwerp en de kromming van de INDESmed krukken is de belastingsverdeling naar de rest van het lichaam zo natuurlijk mogelijk. De ergonomie van de handgrepen zorgt er ook voor dat de belasting niet tot één punt daalt. Door de positie van het lichaam in een natuurlijke houding te behouden, verspreidt de druk zich homogeen. Punten met overmatige druk worden niet veroorzaakt en dus worden gewrichts- en rugpijn, evenals peesontsteking vermeden.
De problemen met de handen, pols, schouder of rug verschijnen heel snel als
je lang met krukken moet lopen.
De reden voor deze pijn, die zelfs kan eindigen in peesontsteking, is vooral een slechte
aanpassing van de krukken aan het lichaam en de slechte belastingsverdeling.
Het correct afstellen van krukken en het unieke ontwerp en de
ergonomie van INDESmed krukken voorkomen deze problemen.

De gekleurde krukken in geanodiseerd aluminium behouden de gebogen en ovale structuur en ze zijn beschikbaar in vier ongelooflijke matte kleuren, zodat je kunt kiezen welke meer geschikt is voor jouw stijl.

Tijdens je herstel krijg je geen last van tendinitis of pijn in de handpalmen, zoals bij conventionele krukken.

Zonder Tendinitis, gegarandeerd

We hebben een volledig ergonomische handgreep ontworpen en gepatenteerd, met een innovatieve siliconencoating die u kunt veranderen wanneer u maar wilt; we kunnen u verzekeren dat uw handen geen pijn zullen lijden of peesontsteking zullen krijgen terwijl u herstelt!

De hoogwaardige en ultralichte krukken van INDESmed staan ​​voor technologie, design en zachte houding. De carbon krukken wegen slechts 220 gram en zijn daarmee de lichtste krukken ter wereld, toch kan elke carbon kruk afzonderlijk tot 200 kg belast worden. De onderarmkrukken van vliegtuigaluminium bieden een aangename afwisseling van de trieste vroegere krukken. De gekleurde kruk van INDESmed is licht en heeft een draagvermogen tot 140 kg. Al onze onderarmkrukken zijn niet alleen ergonomisch, maar ook tot op de millimeter verstelbaar. Hierdoor kunnen ze zich gemakkelijk aanpassen aan hun lengte en peesontsteking en pijn in de polsen, schouders, rug of armen voorkomen.

Ergonomische ONDERARMKRUK VAN VLIEGTUIG ALUMINIUM 


Let op de prijs is per kruk.

Kleurrijke aluminium krukken  Inclusief met klapbare arm - manchet.
De prijs 74,95 €  is voor 1  kruk

Gewicht: 400 g Draagvermogen: 140 kg / st.
Maten S-M-L-XL

Cert.: CE 11334-1.2007

Gewicht: 400 gr
Belasting: 140 kg

 

 

 

 


 

© 2014 - 2024 WANDELSTOK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel