Wandelstok Carbon ' PHYSIO STEP DERBY '

Artikelnummer: 48230
Artikel 7 van 30
€ 139,95

Deze in 10 stappen hoogte verstelbare PREMIUM wandelstok is ontwikkeld om je gewrichten en spieren te beschermen tegen mogelijke extra schade.

Het zwarte DERBY-handgreep van hardhout is geschikt voor beide kanten van de hand en kan dankzij de ronde neus indien nodig ook snel over de arm worden gehangen. Deze handgreep is geplaatst op een dunne lichte steel met nekverbinding, maar tegelijkertijd zeer robuuste carbon met een zwarte carbon look.

Een bijzonder detail is de comfortabele en visueel aantrekkelijke nekverbinding op de schacht. Het hoogtepunt is een 360 ° draaibare gyro-rubberen dop met slijtage-indicator op de voet, die constant contact met de grond garandeert met het maximale contactoppervlak, waardoor u nog veiliger kunt lopen en staan. Daarnaast is er het geïntegreerde dempingssysteem, dat uw gewrichten en spieren ondersteunt en ook beschermt tegen mogelijke schade veroorzaakt door slagen en trillingen die tijdens het gebruik kunnen ontstaan.

Dit product voldoet aan de richtlijn 93/42 / EEG betreffende medische hulpmiddelen voor vrouwen en mannen met een gewicht tot 120 kg.

 

Extra informatie details.

■ Type wandelstok :   In hoogte verstelbaar wandelstok PHYSIO

■  Lengte wandelstok verstelbaar ca 77- 100 cm.

■  In 10 stappen door middel van een simpel kliksysteem te verstellen.

■  Handgreep type : Derby

■ Diameter steel  18 mm

■  Materiaal  steel stok :  Carbon

■  Materiaal handgreep : Hardhout

■  Kleur steel stok : Carbon look zwart

■  Kleur handgreep :  zwart

■  De wandelstok is geschikt voor personen tot 120 kg.

■  Gewicht  300 gram. 

■ Accesoires stok dop – art nummer  1958

© 2014 - 2024 Wandelstok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel