Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Max H Meyer
  Ik heb een bericht achter gelaten bij de bestelling omtrent de betalingswijze. Ik betaal nl altijd met paypal, Als dit niet mogelijk is zal ik de bestelling moeten cancelen.
 • Geplaatst door Marijke van driessen
  Bij bestelling...kon ik de postcode niet invullen
  Nl
  B-9988
  Sint laureins
  belgie

  Help....!
 • Geplaatst door Daan de Boorder
  Na een bedrijfsongeval heb ik nog maar 50 % kracht in mijn rechtervoet. Een dag na bezorging van mijn mooie wandelstok merk ik al dat ik haast automatisch naar mijn stok grijp om mij te verplaatsen.
  Ik ben uiteindelijk bij deze wandelstokken winkel gekomen vanwege mijn lengte ( 1,94 meter ) waardoor ik een langere stok nodig heb.
  Verdere vragen die ik had zijn vlot afgehandeld evenals de bezorging.
 • Geplaatst door Han
  Er is veel keus, waardoor lastig kiezen. Wat ik storend vind op de site dat er afbeelding bij staan van alleen de bovenkant van de stok je ziet dus niet is ie 1 of meer delig.
  ook staan er soms plaatjes bij van een andere stok met 5 koordjes en een afbeelding met 4 doppen in verschillende maten. wat heeft dat voor nut. dat is verwarrend. er zal wel over na gedacht zijn maar niet overlegd met gebruikers.
  Advies maak meer foto´s en plaats bij elke stok een afbeelding van de hele stok dus met dop. en bij de stokken waar dat mogelijk is ook de ingeklapte vorm.
  er staat bij veel stokken je kan er een stukje afzagen dat zal voor sommige mensen lastig zijn. Maak een mogelijkheid om een gewenste lengte op te geven. Het is jammer als je met een oude roestige zaag een stuk van dat mooie hout moet afzagen. nog afgezien dat het in de meeste gevallen scheef gaat.
 • Geplaatst door Frank
  Ik heb er best veel over nagedacht en vind het eigenlijk wel raar, maar nu toch een wandelstok besteld.
  Ik ben pas 51 jaar,best jong dus, maar na heupoperatie en nu ook een reumatische aandoening ben ik niet meer zo best ter been.
  Ga hem alleen gebruiken als ik wat langer in de benen ben voor wat meer steun.
  Mijn gezin m.n mijn nog jonge kinderen vinden het gewoon stom.
  Maar ja, zij hebben niet iedere dag pijn.
 • Geplaatst door Lucienne
  Een prachtige acacia rondhaak wandelstok besteld. Er is even heel plezierig telefonisch contact geweest over de bezorgdatum. De stok mooi verpakt op tijd ontvangen, met reserve stop, en een plaatje om te zien. Wandelen wordt weer leuk!
 • Geplaatst door Ria
  Na een heupoperatie ben je verplicht enige tijd met krukken te lopen. Daarna mag je het proberen met één. Maar waarom dan geen móóie kruk, oftewel een wandelstok? Misschien is die na volledig herstel niet altijd meer nodig, maar dan heb ik er toch een jaar fatsoenlijk bij gelopen. Bij WANDELSTOK heb ik via de site eentje uitgezocht die ik mooi vind.
  Goed verpakt en keurig op de afgesproken tijd werd ik eigenares van een wandelstok. Ik ben er erg blij mee.
  Wat de betaling betreft? Dat kan op diverse manieren, o.a. via factuur. Voor de wat wantrouwigen onder ons is het dus niet nodig om vooruit te betalen...
  Wat dat 'vooruit' betreft? Ik ga elke dag gemakkelijker (en mooi ) een stapje verder!
© 2014 - 2020 WANDELSTOK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel