INDESmed CARBON Wandelstokken

 

WANDELSTOK GEMAAKT VAN KOOLSTOF: DE LICHTSTE WANDELSTOK TER WERELD, MODERN EN ELEGANT.

Na jaren van onderzoek heeft INDESmed eindelijk de lichtste wandelstok ter wereld ontwikkeld, een wandelstok gemaakt van aantrekkelijk, gevlochten koolstofvezel die slechts 150 gram weegt.

De nieuwe INDESmed-wandelstok is een bijzonder moderne en modieuze wandelstok met een ergonomische, met siliconen beklede handgreep die hem buitengewoon gebruiksvriendelijk maakt.

De exclusieve, licht ovale gebogen koolstofvezelstok zorgt voor een optimale verdeling van de belasting, die samen met de ergonomische handgreep zorgt voor een juiste handpositie en polspijn voorkomt.

De capsules (stoppers) van de wandelstok zijn gemaakt van een speciale rubbersamenstelling, wat zowel de veiligheid (extreme slipweerstand) als het comfort bij het gebruik van de wandelstok verder vergroot.

Deze elegante wandelstok is niet alleen hoogwaardig en functioneel, maar ook stijlvol en chique. Een goed ontwerp en esthetiek zijn belangrijke aspecten die het welzijn van de gebruiker beïnvloeden. Als de visuele indruk een ander belangrijk criterium voor u is, dan is dit de juiste wandelstok voor u.

Koolstofvezel is een wondermateriaal. Maar de productie is niet goedkoop. De eigenschappen van koolstofvezels brengen een revolutie teweeg in de industrie: hun hardheid (stabiliteit en treksterkte) is sterker dan staal; Hun gewicht is lichter dan aluminium; Corrosiebestendigheid is beter dan roestvrij staal.

Extra informatie details.

■  De wandelstok is geschikt voor personen tot 200 kg.

■  Gewicht  150 gram. 

Bij INDESmed koop je een wandelstok die aan hoge eisen voldoet qua lichtheid, stabiliteit en smaak.

Gehstock edel 100% Carbon - Vier Farben zur Auswahl für unsere ergonomischen Griffe

ERGONOMISCHE ZACHTE HANDGREEP VOOR PERFECTE GEBRUIKERSVRIENDELIJK

De ingenieurs van INDESmed hebben bij het ontwerp van onze wandelstokken over elk detail nagedacht. De handgrepen zijn een belangrijk onderdeel van de loophulpmiddelen. Veel van het ongemak bij het gebruik van wandelstokken wordt veroorzaakt door een ontoegankelijke handgreep.

De ergonomische handgrepen van INDESmed bieden het perfecte design voor een goed verdeeld steunvlak, garanderen een natuurlijke polshouding en zijn bovendien bedekt met een hypoallergene soft-touch siliconen hoes, waardoor het gebruik van onze wandelstokken een genot is.

Gehstock edel 100% Carbon - Zubehör - Rutschfeste Kapseln in vier passende Farben

Sorteer op
  • Edel Carbon XL WANDELSTOKKEN
    Edel Carbon XL WANDELSTOKKEN

    WANDELSTOK VAN KOOLSTOF: DE LICHTSTE WANDELSTOK TER WERELD, MODERN EN ELEGANT.

    Na jaren van onderzoek heeft INDESmed eindelijk de lichtste wandelstok ter wereld ontwikkeld, een wandelstok gemaakt van aantrekkelijke, gevlochten…

    € 180,00
© 2014 - 2021 WANDELSTOK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel