INDESmed design WANDELSTOKKEN

MODERNE WANDELSTOK GEMAAKT VAN VLIEGTUIG AMOLUMINIUM

Moderne wandelstok gemaakt van kleurrijk luchtvaart standaard 60/61 geanodiseerd aluminium, met alle exclusieve eigenschappen van het INDESmed design:

De ovale boogvorm van de stick en de resulterende hoek van de handgreep zorgen ervoor dat de pols op natuurlijke wijze kan worden vastgehouden en klassieke peesontsteking wordt voorkomen.

U kunt kiezen uit vier trendy kleuren voor de wandelstok. De siliconen hoezen van de handvatten en de capsules kunnen ook in verschillende kleuren zijn. Combineer je onderdelen samen zodat je wandelstok er modern en levendig uitziet.

De capsules (stoppers) van de wandelstok zijn gemaakt van een speciale rubbersamenstelling, wat zowel de veiligheid (extreme slipweerstand) als het comfort bij het gebruik van de wandelstok verder vergroot.

Deze moderne wandelstok is niet alleen hoogwaardig en functioneel, maar ook stijlvol en chique. Een goed ontwerp en esthetiek zijn belangrijke aspecten die het welzijn van de gebruiker beïnvloeden. Als de visuele indruk een ander belangrijk criterium voor u is, is dit de juiste wandelstok.

Bij INDESmed koop je een wandelstok die aan hoge eisen voldoet qua lichtheid, stabiliteit en smaak.

Gehstock modern aus Flugzeug Aluminium in 4 elegante Farben und ergonomisches Kansei Design - Gehstock kaufen

ERGONOMISCHE ZACHTE HANDGREEP VOOR PERFECTE POSITIE

De ovale en gebogen structuur zorgt voor een perfecte overdracht van de last en de handgreep garandeert de neutrale stand van de pols en daarmee een juiste stand van de hand om pijn of peesontsteking te voorkomen


STEL DE WANDELSTOK CORRECT AF

De INDESmed wandelstokken zijn eenvoudig met grote precisie in hoogte te verstellen.
Het enige wat u hoeft te doen is de schroef op de handgreep los te draaien, deze op de optimale hoogte voor uw lichaamsgrootte te brengen en de schroef weer vast te draaien.
De instelling gebeurt door het handvat continu langs de buis te bewegen en is daardoor absoluut nauwkeurig.

HOE KIES IK DE JUISTE MAAT

De beschikbare standaardafmetingen zijn ontwikkeld voor optimale ergonomie en comfort. Elke aangeboden maat past op een corresponderende lichaamsgrootte. De variant L is bijvoorbeeld ideaal voor mensen tussen de 1,75 m en 1,85 m lang. Raadpleeg de onderstaande tabel voor de optimale masthoogte. Als u al een wandelstok gebruikt, kunt u ook eenvoudig de optimale lengte op uw huidige steun meten, zoals te zien is in de afbeelding rechts. Als alternatief kunt u de afstand tussen de vloer en uw pols meten. Ga gewoon in een ontspannen houding staan ​​en laat uw armen met ontspannen schouders naar beneden vallen - de afstand tussen uw polsen en de vloer komt overeen met de optimale lengte (h) in de tafel. Op verzoek kunnen we uw persoonlijke wandelstokken aanpassen aan uw individuele optimale hoogte - zonder extra kosten! Geef bij het bestellen gewoon de gewenste lengte aan.

AANBEVOLEN MAAT

LICHAAMSLENGTE

LENGTE VAN DE WANDELSTOK (ZONDER DOP 1CM )

XL

185CM/195CM

H=98CM

L

175CM/185CM

H=88CM

M

165CM/175CM

H=83CM

S

155CM/165CM

H=78CM

© 2014 - 2021 WANDELSTOK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel