Navigatie

RollerMate

 

 

 

De Zweedse RollerMate loopkruk rollator biedt continue ondersteuning tijdens het lopen. De 2 wieltjes van de RollerMate absorberen de schokken wat prettiger aanvoelt voor u lichaam tijden het lopen. De unieke van de RollerMate is dat het voorste wieltje is te besturen door de handgreep. Universeel links of rechts. De loopkruk rollator is inklapbaar en voorzien van ergonomisch handvat en open manchet, inklapbaar is het eenvoudig mee te nemen in de auto, tram, bus en trein. In het vliegtuig als handbagage. De hoogte van de RollerMate loopkruk rollator is instelbaar van 76-90 cm .De banden van de RollerMate loopkruk rollator kunnen niet lek.

RollerMate het ideaal alternatief voor of aanvulling op de loopkruk of rollator.
Probeer de RollerMate èèns uit in plaats van een loopkruk of rollator.

Voordelen voor u en wat heeft u er aan.

◘   Roller Mate  Moderne rollator voor alle leeftijden

◘    Roller Mate maakt het leven makkelijker als u een rollator nodig heeft en geen gebruik wilt  maken van krukken of een rollator wilt duwen. De reden kan spierzwakte, ziekten, sportblessures, gebroken been, evenwichtsproblemen, heup, knie, voet, rugoperatie of gewrichtspijn zijn.

 

◘    Roller Mate kan ook worden gebruikt als aanvulling op of in plaats van een rollator. Roller Mate is zeer stabiel, met een constante en zachte landing van de voet, been, knie en heup, armen en schouders.

◘     Voor als u behoefte heeft aan ondersteuning bij het lopen kan zijn door klachten van kortademigheid, vermoeidheid klachten van lichamelijke problemen aan gewrichten.

◘    De bestaande loophulp middelen zijn niet altijd even modern of hebben een invaliderende uitstraling.lopen.

◘    De 2 wieltjes van de RollerMate loopkruk rollator absorberen de schokken wat prettiger aanvoelt voor u lichaam tijden het lopen. De unieke van de RollerMate loopkruk rollator is dat het voorste wieltje is te besturen door de handgreep. Universeel links of rechts.

 

Sorteer op
© 2014 - 2020 WANDELSTOK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel